fullt upp.

Dagarna flyter in i varandra. Jag sover 4 timmar om natten och tar mig på koffein och sparlåga igenom dagarna.
Jag fyller mina dagar så gott det går för att slippa tankarna. Slippa känna. Det går inte bra.
Jobbade hela måndagen, stannade kvar en timme extra. När jag kom hem sprang jag. Sprang bort alla känslor. Inte tränat på en månad. Tidsbrist. Det är skönt att vara tillbaka. Träning är terapi. I tisdags jobbade jag på förmiddagen för att sedan direkt åka till skolan och jobba med mitt utskott. Åkte hem till mamma och pappa på kvällen. Såg en film med en vän. Hade jobbfri dag igår. Fyllde den med aktiviteter, kan inte sitta hemma
Träning och lunch med pappa följt av shopping och bowling med vänner. Jag skrattade och hade kul, men insidan grät.

Pappa ringde på kvällen "mamma och jag är bekymrade för dig. Det syns att du inte är glad".

Min vän är fysiskt helt återställd nu. Tack gode gud. Vi pratade igårkväll. Hon hade en dålig kväll. Ångesten försökte krama livet ur henne, sa hon. Men hon ska kämpa den här gången. Inte ge upp. Vara starkare än smärtan. Ska få träffa henne på söndag. Äntligen. Min älskade vän, jag trodde jag skulle förlora dig.


Kommentarer
Grey

Det låter nästan som om du är på väg in i samma vägg du stötte på under din skoltid. Den som fick dig att må så väldigt dåligt. Kanske är det bra att sakta ner lite, försöka fylla huvudet med något annat. Jag vet att det är näst intill omöjligt när man mår dåligt, men jag vill verkligen inte se dig tappa allt igen. Din vän är på benen igen, hon kommer behöva dig nu, förmodligen mer än någonsin. Jag hoppas att ni två kan hitta ett sätt att kämpa tillsammans, stärka varandra. Jag hoppas att jag en dag kan få se en bild av dig här, med en riktigt glatt leende och ögon som lyser av hopp.
Ta hand dom dig och din vän.

Kram

Svar: Så fint skrivet. Jag är faktiskt nervös inför hösten, rädd att jag tagit på mig för mycket. Men jag är så envis, vill aldrig vika ner mig. Hopplös!
Kram
vimotdem.blogg.se

2013-08-29 @ 13:02:43
URL: http://thegreyzone.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Att finnas utan att leva.

1 av 5 kommer någon gång under sitt liv att drabbas av en depression. Kanske bara tillfälligt. Kanske varar det för alltid. - Hur kan något så vanligt vara så tabubelagt? Strax innan jag fyllde 17 fick jag diagnoserna kronisk depression och ångest. Något jag brottas med dagligen. Jag har ett stort socialt umgänge, av dessa kan man på två händer räkna dem som vet. Min familj, mina närmsta vänner. Varför? Rädslan för att bli utdömd, att folk ska titta snett, att de ska vända ryggen till "psykfallet". Att ha ont i själen är inte okej. Fy fy och hysch hysch. Att drabbas av diabetes accepterar samhället, det är ju fullt normalt, men är man deprimerad, ja då jävlar är man sjuk i huvudet. Den här bloggen bestämde jag mig för att starta en dag när jag var extra trött på denna tabu. 1 av 5 lider av det, ändå känner sig de drabbade sig ensammast i hela världen, för inte en jävel vågar berätta om det. Här kommer jag anonymt att berätta om mina tankar och erfarenheter. Det är ingen tyck-synd-om-mig-blogg, det är en blogg vars syfte är att trösta, stötta, få dig att känna dig mindre ensam.

RSS 2.0