qlinique.

Precis lagt en ansiktsmask från Qlinique. Deras produkter har fungerat väldigt bra på mig i perioder men nu verkar hyn blivit resistent tyvärr. 
Jag undrar också varför jag ägnar förmiddagen åt skönhetspyssel när jag Egentligen borde plugga som en idiot inför tentan i eftermiddag. Den kommer ändå gå skit.
 


Kommentarer
Hedda

Hej! Jag vill tipsa om Babors hudvårdsprodukter. Jag hade stora hudproblem tills för c:a ett år sedan, och blev tipsad om dem av en bekant som utbildar sig till hudteraput, och den har hjälpt min hud att bli nästan helt bra. Men olika saker funkar väl bra för olika personer, man får ju testa sig fram.

Grym blogg förresten!

Svar: Tack så mkt för tipsen :)Kram
vimotdem.blogg.se

2013-08-21 @ 15:38:17
URL: http://heddow.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Att finnas utan att leva.

1 av 5 kommer någon gång under sitt liv att drabbas av en depression. Kanske bara tillfälligt. Kanske varar det för alltid. - Hur kan något så vanligt vara så tabubelagt? Strax innan jag fyllde 17 fick jag diagnoserna kronisk depression och ångest. Något jag brottas med dagligen. Jag har ett stort socialt umgänge, av dessa kan man på två händer räkna dem som vet. Min familj, mina närmsta vänner. Varför? Rädslan för att bli utdömd, att folk ska titta snett, att de ska vända ryggen till "psykfallet". Att ha ont i själen är inte okej. Fy fy och hysch hysch. Att drabbas av diabetes accepterar samhället, det är ju fullt normalt, men är man deprimerad, ja då jävlar är man sjuk i huvudet. Den här bloggen bestämde jag mig för att starta en dag när jag var extra trött på denna tabu. 1 av 5 lider av det, ändå känner sig de drabbade sig ensammast i hela världen, för inte en jävel vågar berätta om det. Här kommer jag anonymt att berätta om mina tankar och erfarenheter. Det är ingen tyck-synd-om-mig-blogg, det är en blogg vars syfte är att trösta, stötta, få dig att känna dig mindre ensam.

RSS 2.0