turbulens.

Det har varit en väldigt turbulent dag och kväll. Känslostormar likt tornados och smärta upp och ned som i en berg- och dalbana. 
Nyss hemkommen. Nu vet en av mina vänners kompisar att jag är Sveriges största lipsill. Varför jag är det vet de dock inte. 
Mina senaste acneprodukter har en salva/kräm som ska strykas punktvis över synliga finnar. Har man finnar över hela ansiktet ser det punktvisa ut så här.
 
sov gott mina vänner <3


Kommentarer
Grey

Jag hoppas verkligen inte att någon av dom beter sig illa pga det, utan istället tar reda på anledningen och stöttar dig. Att du orkar dig ut ibland folk och träffa vänner är en kraftansträngning i sig.
Fortsätt kämpa.

Kramar

Svar: Det var lugnt :) min vän som vet precis hur jag är och mår tog hand om mig jättebra :)Kram
vimotdem.blogg.se

2013-08-18 @ 06:42:24
URL: http://thegreyzone.blogg.se/
Grey

Det var ju skönt att höra :)

2013-08-18 @ 12:05:31
URL: http://thegreyzone.blogg.se/
Ellie

Du är en otroligt vacker människa, med eller utan acnen. Och jag hoppas verkligen att du kan se det själv också.

Svar: Tack så jättemycket fina du <3
vimotdem.blogg.se

2013-08-19 @ 01:22:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Att finnas utan att leva.

1 av 5 kommer någon gång under sitt liv att drabbas av en depression. Kanske bara tillfälligt. Kanske varar det för alltid. - Hur kan något så vanligt vara så tabubelagt? Strax innan jag fyllde 17 fick jag diagnoserna kronisk depression och ångest. Något jag brottas med dagligen. Jag har ett stort socialt umgänge, av dessa kan man på två händer räkna dem som vet. Min familj, mina närmsta vänner. Varför? Rädslan för att bli utdömd, att folk ska titta snett, att de ska vända ryggen till "psykfallet". Att ha ont i själen är inte okej. Fy fy och hysch hysch. Att drabbas av diabetes accepterar samhället, det är ju fullt normalt, men är man deprimerad, ja då jävlar är man sjuk i huvudet. Den här bloggen bestämde jag mig för att starta en dag när jag var extra trött på denna tabu. 1 av 5 lider av det, ändå känner sig de drabbade sig ensammast i hela världen, för inte en jävel vågar berätta om det. Här kommer jag anonymt att berätta om mina tankar och erfarenheter. Det är ingen tyck-synd-om-mig-blogg, det är en blogg vars syfte är att trösta, stötta, få dig att känna dig mindre ensam.

RSS 2.0