fan.

Skrev nyss  så glatt om att de senaste kvällarna har jag somnat med bara en imovane, men nu ligger jag här klarvaken och ska gå upp och ta en till nu. Bakslag som fan, men försök försök försök se det positiva i att jag faktiskt klarade ett par nätter med bara en. Snälla mig själv, se det inte som ett nederlag. 


Kommentarer
Ellie

Tycker verkligen att du ska se det som en vinst att du klarade ett par nätter med bara en snarare än att se detta som ett bakslag. Det är jättebra, och nästa gång kanske det blir några nätter till!!

Svar: Tack,,det värmde att höra och jag ska allt för att gå i de tankebanorna, kram
vimotdem.blogg.se

2013-07-09 @ 00:17:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Att finnas utan att leva.

1 av 5 kommer någon gång under sitt liv att drabbas av en depression. Kanske bara tillfälligt. Kanske varar det för alltid. - Hur kan något så vanligt vara så tabubelagt? Strax innan jag fyllde 17 fick jag diagnoserna kronisk depression och ångest. Något jag brottas med dagligen. Jag har ett stort socialt umgänge, av dessa kan man på två händer räkna dem som vet. Min familj, mina närmsta vänner. Varför? Rädslan för att bli utdömd, att folk ska titta snett, att de ska vända ryggen till "psykfallet". Att ha ont i själen är inte okej. Fy fy och hysch hysch. Att drabbas av diabetes accepterar samhället, det är ju fullt normalt, men är man deprimerad, ja då jävlar är man sjuk i huvudet. Den här bloggen bestämde jag mig för att starta en dag när jag var extra trött på denna tabu. 1 av 5 lider av det, ändå känner sig de drabbade sig ensammast i hela världen, för inte en jävel vågar berätta om det. Här kommer jag anonymt att berätta om mina tankar och erfarenheter. Det är ingen tyck-synd-om-mig-blogg, det är en blogg vars syfte är att trösta, stötta, få dig att känna dig mindre ensam.

RSS 2.0