fel.

Tom flaska, tomt glas. Jag vill skjuta mig själv för jag vet hur fel det är, men vad ska jag göra när söndagsångesten får övertaget och tårarna bara rinner? Jag har satt tre alarm till imorgon, får inte missa att vakna till jobb. Jag hoppas att jag inte kommer lukta sprit.
 


Kommentarer
Anonym

Buhufuckinghu. Åk till Afrika där de har riktiga problem istället.

Svar: Jag hade hellre varit lycklig i Afrika än olycklig i Sverige.
vimotdem.blogg.se

2013-07-15 @ 11:43:21
E

Så oerhört glad att jag hittade till din blogg, det här behöver jag även om jag tagit mig ur min depression. Alkohol är väldigt ofta mitt sömmmedel även om jag vet att det är fruktansvärt dåligt. Men jag vill inte ta sömntabletter och sandigt måste jag sova, vet bara inte hur.
Ta hand om dig
Kram

Svar: Tack för värmande ord! Jag blir glad av att läsa att du tagit dig ur din depression, starkt av dig! Sömnen är en rackare :/Kram på dig!
vimotdem.blogg.se

2013-07-15 @ 14:19:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Att finnas utan att leva.

1 av 5 kommer någon gång under sitt liv att drabbas av en depression. Kanske bara tillfälligt. Kanske varar det för alltid. - Hur kan något så vanligt vara så tabubelagt? Strax innan jag fyllde 17 fick jag diagnoserna kronisk depression och ångest. Något jag brottas med dagligen. Jag har ett stort socialt umgänge, av dessa kan man på två händer räkna dem som vet. Min familj, mina närmsta vänner. Varför? Rädslan för att bli utdömd, att folk ska titta snett, att de ska vända ryggen till "psykfallet". Att ha ont i själen är inte okej. Fy fy och hysch hysch. Att drabbas av diabetes accepterar samhället, det är ju fullt normalt, men är man deprimerad, ja då jävlar är man sjuk i huvudet. Den här bloggen bestämde jag mig för att starta en dag när jag var extra trött på denna tabu. 1 av 5 lider av det, ändå känner sig de drabbade sig ensammast i hela världen, för inte en jävel vågar berätta om det. Här kommer jag anonymt att berätta om mina tankar och erfarenheter. Det är ingen tyck-synd-om-mig-blogg, det är en blogg vars syfte är att trösta, stötta, få dig att känna dig mindre ensam.

RSS 2.0