krångel.

Både jag och ett par läsare har lagt märke till att när mina inlägg publiceras försvinner alla styckesindelningar och radbrytningar, vilket förstås gör inläggen svårare att läsa! Jag tror något hos blogg.se krånglar för även "tabellen" där jag kan välja bokstavsstorlek, typsnitt osv är borta. Knepigt! Just nu tittar jag på en film och äter mängder av godis. Har det ganska mysigt faktiskt. Det är bra.


Kommentarer
enannansomdu

Längst ner till höger under rutan där man skriver sitt inlägg står det i blått "ändra redigerare". Tryck där och se om det hjälper! :D

Svar: Tack! Det verkar som det funkar! :)
vimotdem.blogg.se

2013-07-13 @ 01:24:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Att finnas utan att leva.

1 av 5 kommer någon gång under sitt liv att drabbas av en depression. Kanske bara tillfälligt. Kanske varar det för alltid. - Hur kan något så vanligt vara så tabubelagt? Strax innan jag fyllde 17 fick jag diagnoserna kronisk depression och ångest. Något jag brottas med dagligen. Jag har ett stort socialt umgänge, av dessa kan man på två händer räkna dem som vet. Min familj, mina närmsta vänner. Varför? Rädslan för att bli utdömd, att folk ska titta snett, att de ska vända ryggen till "psykfallet". Att ha ont i själen är inte okej. Fy fy och hysch hysch. Att drabbas av diabetes accepterar samhället, det är ju fullt normalt, men är man deprimerad, ja då jävlar är man sjuk i huvudet. Den här bloggen bestämde jag mig för att starta en dag när jag var extra trött på denna tabu. 1 av 5 lider av det, ändå känner sig de drabbade sig ensammast i hela världen, för inte en jävel vågar berätta om det. Här kommer jag anonymt att berätta om mina tankar och erfarenheter. Det är ingen tyck-synd-om-mig-blogg, det är en blogg vars syfte är att trösta, stötta, få dig att känna dig mindre ensam.

RSS 2.0