ny vecka, peppande ord.

En liten fortsättning till inlägget nedan, till er som brottas med känslorna inför den nya veckan. Lite värmande ord. Ta åt er av dem. Ni är så fina.

url.jpg

 
 
(Det här citatet brukar jag repetera om och om och om igen för mig själv. Försöker tänka på det när jag hatar allt och alla för att jag tvingas leva med all smärta inom mig, alla humörsvängningar, allt som anses oaccepterat. För någonstans undrar jag om jag inte hellre är såhär än 100 % mainstream, vanlig, förutsägbar. Jag är unik. Vi är unika. Jag är upp och jag är ner. Jag skriker och jag gråter. Men jag skrattar också. Och när jag är glad, då är jag gladare än alla andra. Man vet aldrig vad som ska hända. Jag är ganska så oförutsägbar, och jag tror att det kan vara ganska spännande ibland).
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Att finnas utan att leva.

1 av 5 kommer någon gång under sitt liv att drabbas av en depression. Kanske bara tillfälligt. Kanske varar det för alltid. - Hur kan något så vanligt vara så tabubelagt? Strax innan jag fyllde 17 fick jag diagnoserna kronisk depression och ångest. Något jag brottas med dagligen. Jag har ett stort socialt umgänge, av dessa kan man på två händer räkna dem som vet. Min familj, mina närmsta vänner. Varför? Rädslan för att bli utdömd, att folk ska titta snett, att de ska vända ryggen till "psykfallet". Att ha ont i själen är inte okej. Fy fy och hysch hysch. Att drabbas av diabetes accepterar samhället, det är ju fullt normalt, men är man deprimerad, ja då jävlar är man sjuk i huvudet. Den här bloggen bestämde jag mig för att starta en dag när jag var extra trött på denna tabu. 1 av 5 lider av det, ändå känner sig de drabbade sig ensammast i hela världen, för inte en jävel vågar berätta om det. Här kommer jag anonymt att berätta om mina tankar och erfarenheter. Det är ingen tyck-synd-om-mig-blogg, det är en blogg vars syfte är att trösta, stötta, få dig att känna dig mindre ensam.

RSS 2.0