skam.

Jag skäms. Känner skam. Elin och jag kom överens om att en av sakerna vi skulle fokusera på under yogaretreaten är min sömn. 
Jag sover ganska bra på nätterna. Somnar hyfsat snabbt och vaknar bara någon enstaka gång under natten. Elin är nöjd, tänk att jag redan sover så bra.
Det hon inte vet är att jag varje kväll smugglar i mig imovane. 


Kommentarer
Anonym

Att vara ärlig är nog det bästa om man ngn gång ska bli helt frisk, har jag lärt mig. Du och din terapeut är ju på resa tillsammans av en anledning, så hoppas du kan vara helt ärlig mot henne och säga som det är/hur du mår. Lycka till! Kram

Svar: Ja, egentligen vet jag också det, men det tar emot. På något sätt vill jag visa mig duktig för henne, även om det är helt fel när det gäller ens terapeut. Tack för kloka ord, kram
vimotdem.blogg.se

2013-07-25 @ 07:52:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Att finnas utan att leva.

1 av 5 kommer någon gång under sitt liv att drabbas av en depression. Kanske bara tillfälligt. Kanske varar det för alltid. - Hur kan något så vanligt vara så tabubelagt? Strax innan jag fyllde 17 fick jag diagnoserna kronisk depression och ångest. Något jag brottas med dagligen. Jag har ett stort socialt umgänge, av dessa kan man på två händer räkna dem som vet. Min familj, mina närmsta vänner. Varför? Rädslan för att bli utdömd, att folk ska titta snett, att de ska vända ryggen till "psykfallet". Att ha ont i själen är inte okej. Fy fy och hysch hysch. Att drabbas av diabetes accepterar samhället, det är ju fullt normalt, men är man deprimerad, ja då jävlar är man sjuk i huvudet. Den här bloggen bestämde jag mig för att starta en dag när jag var extra trött på denna tabu. 1 av 5 lider av det, ändå känner sig de drabbade sig ensammast i hela världen, för inte en jävel vågar berätta om det. Här kommer jag anonymt att berätta om mina tankar och erfarenheter. Det är ingen tyck-synd-om-mig-blogg, det är en blogg vars syfte är att trösta, stötta, få dig att känna dig mindre ensam.

RSS 2.0