styrka.

 
 
 
 
 Ge aldrig upp, fortsätt kämpa. Jag vet hur svårt det är, hur ont det gör. Du är så mycket starkare än du tror.
 
 


Kommentarer
Nina

Jag har levt med depression under två års tid, känner precis igen mig i det du skriver. Jag har många bekanta som inte alls känner till hur jag mår, och det behöver dom inte veta. Min närmsta familj och vänner vet, men alla förstår inte, dom förstår inte hur jag kämpar med ångesten varje gång jag går utanför dörren, min enda trygga plats är hemma. Dom tycker jag är tråkig när jag inte vill vara på platser med mycket folk, att jag inte klarar av att gå ut på krogen, att jag inte orkar hitta på saker efter jobbet, för dom förstår inte att det pågår en kamp i mig varje gång jag går på ett tåg, åker tunnelbana, samtalar i grupp eller bestämmer mig för att gå upp ur sängen på morgonen istället för att ligga kvar.Det är ett helvete, jag har alltid varit levnadsglad och älskat livet, detta har förändrats drastiskt och jag kommer inte ihåg hur det va innan. Men jag blev så positivt överraskad nrä jag fick nys om din blogg, plötsligt är jag inte alls ensam, skönt att någon vågar skriva om det! Kommer fortsätta besöka din blogg:) Tack

Svar: Det gör ont i hjärtat på mig att läsa om hur du mår, att gå från så levnadsglad till det helvetet:/ jag blir verkligen glad av det du skriver om min blogg, för det var precis detta jag ville uppnå när jag startade den - visa för trasiga själar där ute i världen att de inte är ensamma. Vi är så många som har det så och vi borde hjälpa varandra, lyfta upp varandra! Stor kram!
vimotdem.blogg.se

2013-07-05 @ 11:34:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Att finnas utan att leva.

1 av 5 kommer någon gång under sitt liv att drabbas av en depression. Kanske bara tillfälligt. Kanske varar det för alltid. - Hur kan något så vanligt vara så tabubelagt? Strax innan jag fyllde 17 fick jag diagnoserna kronisk depression och ångest. Något jag brottas med dagligen. Jag har ett stort socialt umgänge, av dessa kan man på två händer räkna dem som vet. Min familj, mina närmsta vänner. Varför? Rädslan för att bli utdömd, att folk ska titta snett, att de ska vända ryggen till "psykfallet". Att ha ont i själen är inte okej. Fy fy och hysch hysch. Att drabbas av diabetes accepterar samhället, det är ju fullt normalt, men är man deprimerad, ja då jävlar är man sjuk i huvudet. Den här bloggen bestämde jag mig för att starta en dag när jag var extra trött på denna tabu. 1 av 5 lider av det, ändå känner sig de drabbade sig ensammast i hela världen, för inte en jävel vågar berätta om det. Här kommer jag anonymt att berätta om mina tankar och erfarenheter. Det är ingen tyck-synd-om-mig-blogg, det är en blogg vars syfte är att trösta, stötta, få dig att känna dig mindre ensam.

RSS 2.0