trött.

Det snurrar i huvudet. Jag kan inte komma fram till om det beror på alla tankar som trasslar runt där inne eller om jag bara är yr av värmen, biverkningar, utmattning eller något helt annat. Bestämmer mig för att det beror på lite av varje.
Varit iväg hela dagen med familjen. Är så trött nu. Orkar inte tänka. Orkar inte vara. Är i min lägenhet nu, ska inte bo hos mamma och pappa på ett par dagar. Det fungerar inte längre än så med min syster. En dag ska hon få ett eget inlägg, vår relation är inte vad man kallar optimal. 
Jag vill skriva något, men mitt huvud är så tomt just nu. Det lilla som finns där når inte fram till tangentbordet. 
Kanske går det lättare ikväll.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Att finnas utan att leva.

1 av 5 kommer någon gång under sitt liv att drabbas av en depression. Kanske bara tillfälligt. Kanske varar det för alltid. - Hur kan något så vanligt vara så tabubelagt? Strax innan jag fyllde 17 fick jag diagnoserna kronisk depression och ångest. Något jag brottas med dagligen. Jag har ett stort socialt umgänge, av dessa kan man på två händer räkna dem som vet. Min familj, mina närmsta vänner. Varför? Rädslan för att bli utdömd, att folk ska titta snett, att de ska vända ryggen till "psykfallet". Att ha ont i själen är inte okej. Fy fy och hysch hysch. Att drabbas av diabetes accepterar samhället, det är ju fullt normalt, men är man deprimerad, ja då jävlar är man sjuk i huvudet. Den här bloggen bestämde jag mig för att starta en dag när jag var extra trött på denna tabu. 1 av 5 lider av det, ändå känner sig de drabbade sig ensammast i hela världen, för inte en jävel vågar berätta om det. Här kommer jag anonymt att berätta om mina tankar och erfarenheter. Det är ingen tyck-synd-om-mig-blogg, det är en blogg vars syfte är att trösta, stötta, få dig att känna dig mindre ensam.

RSS 2.0