nervositet.

God morgon.
Jag har haft lugnaste natten på länge. Lakanen var torra när jag vaknade. Hade inte ens lossnat. Bra början på en dag jag tror kommer bli turbulent.

Strax ska jag åka iväg på tävling. Inte tävlat på snart tre månader, knappt tränat heller. Till på köpet är det lagtävling. Klantar jag till det förstör jag inte bara för mig själv utan hela laget och klubben också. Prestationsångesten ligger som en klump i magen.
Ännu roligare är att mitt ex också ska springa för sin klubb. Han som rev mitt hjärta i tusen bitar. Han som fortfarande har en makt över mig. Han som jag aldrig kommer glömma.

Efter tävlingen ska jag åka och träffa min vän. Nervositet. Jag är nästan rädd.


Kommentarer
Anonym

Skönt att du fick en lugn natt! Hur gick tävlingen?

Svar: Jo den gick ok, vi vann med laget och min insats var okej :) kram
vimotdem.blogg.se

2013-09-02 @ 17:12:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Att finnas utan att leva.

1 av 5 kommer någon gång under sitt liv att drabbas av en depression. Kanske bara tillfälligt. Kanske varar det för alltid. - Hur kan något så vanligt vara så tabubelagt? Strax innan jag fyllde 17 fick jag diagnoserna kronisk depression och ångest. Något jag brottas med dagligen. Jag har ett stort socialt umgänge, av dessa kan man på två händer räkna dem som vet. Min familj, mina närmsta vänner. Varför? Rädslan för att bli utdömd, att folk ska titta snett, att de ska vända ryggen till "psykfallet". Att ha ont i själen är inte okej. Fy fy och hysch hysch. Att drabbas av diabetes accepterar samhället, det är ju fullt normalt, men är man deprimerad, ja då jävlar är man sjuk i huvudet. Den här bloggen bestämde jag mig för att starta en dag när jag var extra trött på denna tabu. 1 av 5 lider av det, ändå känner sig de drabbade sig ensammast i hela världen, för inte en jävel vågar berätta om det. Här kommer jag anonymt att berätta om mina tankar och erfarenheter. Det är ingen tyck-synd-om-mig-blogg, det är en blogg vars syfte är att trösta, stötta, få dig att känna dig mindre ensam.

RSS 2.0