onsdag.

God morgon på er!
 
Idag är jag så trött att jag knappt vet vad jag heter. Trots det har jag haft en, med mina mått mätt, bra natt. Jag har nog sovit iallafall 5-6 timmar och lakanen var nästan torra när jag vaknade. Inte särskilt trasslia heller. Lugn natt. 
 
Min vardag är igång till 100 procent nu och det mesta går i ett. 
Igår var jag först på jobbet under förmiddagen. Därefter föreläsning följt av ett par timmars grupparbete innan jag tog tåget hem. Väl hemma satt jag och planerade inför ett kommande event jag ska arrangera med mitt utskott och sist var jag ute och sprang en runda för att få bort allt som samlat på sig under dagen ur kroppen.
 
Känslan av att vara konstant jagad är tillbaka. Vetskapen om att jag aldrig gör tillräckligt, alltid borde göra lite till. Att jag inte lever upp till förväntningarna. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Att finnas utan att leva.

1 av 5 kommer någon gång under sitt liv att drabbas av en depression. Kanske bara tillfälligt. Kanske varar det för alltid. - Hur kan något så vanligt vara så tabubelagt? Strax innan jag fyllde 17 fick jag diagnoserna kronisk depression och ångest. Något jag brottas med dagligen. Jag har ett stort socialt umgänge, av dessa kan man på två händer räkna dem som vet. Min familj, mina närmsta vänner. Varför? Rädslan för att bli utdömd, att folk ska titta snett, att de ska vända ryggen till "psykfallet". Att ha ont i själen är inte okej. Fy fy och hysch hysch. Att drabbas av diabetes accepterar samhället, det är ju fullt normalt, men är man deprimerad, ja då jävlar är man sjuk i huvudet. Den här bloggen bestämde jag mig för att starta en dag när jag var extra trött på denna tabu. 1 av 5 lider av det, ändå känner sig de drabbade sig ensammast i hela världen, för inte en jävel vågar berätta om det. Här kommer jag anonymt att berätta om mina tankar och erfarenheter. Det är ingen tyck-synd-om-mig-blogg, det är en blogg vars syfte är att trösta, stötta, få dig att känna dig mindre ensam.

RSS 2.0