reklam.

God morgon på er!
 
Till slut somnade jag faktiskt. Lite drygt tre timmars sömn lyckades jag skrapa ihop och just nu känner jag mig konstigt nog hur pigg som helst. Häller i mig extra starkt kaffe så att jag förhoppningsvis håller mig vaken under tågresan. Idag har jag ingen skola utan ska bara jobba 8-12, så det blir en rätt kort dag på så sätt - skönt!
 
Jag får för det mesta bara fina, underbara kommentarer, men senaste tiden har det droppat in ett par stycken från folk som uppenbarligen stör sig på min "reklam" hos andra bloggare. 
Detta är en av de senaste: men shit, sluta länka din jävla emoskit för folk! sök hjälp istället. 

Haha, hade personen i fråga läst en rad i min blogg hade denne förstått att hjälp, det sökte jag för lääängesen ;)
Nej men skämt åsido. Ja, jag marknadsför mig genom kommentarer hos storbloggare. Hur skulle jag annars nå ut till er? Hur skulle ni annars hitta hit? Ni, som jag så gärna vill kunna hjälpa. Jag förstår att folk irriterrar sig på spam - det gör även jag ibland, men mitt "spammande" tycker jag är av en väldigt harmlös sort.
Jag har alltid varit en sådan som kommenterat mycket i folks bloggar, jag gillar att ge små uppmuntrande ord och beröm helt enkelt, och när jag startade den här bloggen fick jag idén att i varje kommentar ha med en länk till min egen blogg, för jag tänkte att kanske, kanske skulle någon lägga märke till den.
- en blogg om hur det är att leva med kronisk depression och ångest. En blogg som vill visa alla sargade själar där ute att de inte är ensamma. En blogg som vill slå hål på tabun kring psykiska sjukdomar är textraden som kan ses i slutet på alla mina kommentarer. Tycker ni det är för mycket? Jag vet tyvärr inte hur jag på annat sätt skulle kunna nå ut till er annars :/
 
Nu kickar vi igång den här veckan och gör den till något bra!
Tusen kramar till er alla <3


Kommentarer
Anonym

Jag hittade din blogg via kissie. Är skitglad för det!!

Svar: vad glad jag blir av att höra det :) kram
vimotdem.blogg.se

2013-09-09 @ 09:36:06
Matilda

De där kommentarerna ska du bara strunta i. Ta inte åt dig av något sådant. Jag är själv himla glad jag klickade in på Tyras kommentarer och fann din blogg och genom den - en vän på avstånd som på någotvis skapar trygghet. Vi ska hålla ihop och lyfta varandra, så kommentera mera!
<3

Svar: Jag måste bara börja med att säga att jag alltid blir glad när jag ser att jag har en oläst kommentar från dig, du skriver rakt in i hjärtat på mig och du verkar så totalt genomsnäll! Jag är glad att du tycker om min blogg. Vi håller ihop <3
vimotdem.blogg.se

2013-09-09 @ 10:18:02
Anonym

Tycker det är bra att du gör reklam, fortsätt så! :)

Svar: tack :) blir glad över att du resonerar så :) kram
vimotdem.blogg.se

2013-09-09 @ 12:05:08
Erika

Hej!
Jag läser din blogg varje dag, känner igen mig i hur du känner. Jag är jätteglad att jag hittade hit och jag gjorde det tack vare att du kommenterat i någon blogg!
Så fortsätt göra det så fler hittar hit =)
Man känner sig lite mer "normal" när man vet att det finns fler därute som inte mår bra.

Svar: Tack, det värmer verkligen att läsa att bloggen kan stötta dig! Samtidigt blir jag ledsen över att du behöver må så :( styrkekram <3
vimotdem.blogg.se

2013-09-09 @ 15:50:22
Hedda

Tycker absolut inte att det är för mycket. Väldigt harmlös marknadsföring och som du skriver, annars skulle vi ju inte hitta hit!

Svar: Tack, vad glad jag blir över att du också resonerar så :) kram
vimotdem.blogg.se

2013-09-09 @ 15:57:45
URL: http://heddow.blogspot.com
Agnes

Du kanske kan tagga ner lite och inte länka alla inlägg utan bara ibland :) sen skulle det vara kul med lite mer pepp och mindre depp. Blir väldigt jobbig stämning annars :)

Svar: ja :) ja jag önskar verkligen att jag kunde skriva mer pepp, men tyvärr är det jättesvårt att skriva värsta pepp-inläggen när jag egentligen bara vill försvinna :/ bloggens innehåll påverkas av hur jag mår tyvärr, när jag har dåliga perioder blir det dystra inlägg, tyvärr :/ kram
vimotdem.blogg.se

2013-09-09 @ 19:26:01
URL: http://happydayz.blogg.se
Tanya

Jag hittade dig faktiskt via Kissies blogg och det är jag glad för... Jag känner igen mig, den smärtan som du beskriver... Jag lever konstant med ångest och ingen fattar det, blir bara dömd... Trött på människor!

Svar: Ja, jag blir också så trött på människor :/ Du ska inte behöva bli dömd, tvärt om! Har du någon att prata med/få hjälp av? Kram <3
vimotdem.blogg.se

2013-09-11 @ 00:04:41
URL: http://www.Tani.bloggplatsen.se
Tanya

Jag har liksom vänner och så, men alla är upptagna med sitt liv och ärligt talat så känner jag mig grymt ensam till och från, är less på det... :(

Svar: Usch, det gör ont i mig att höra :/ Styrkekramar <3
vimotdem.blogg.se

2013-09-12 @ 00:29:23
URL: http://www.Tani.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Att finnas utan att leva.

1 av 5 kommer någon gång under sitt liv att drabbas av en depression. Kanske bara tillfälligt. Kanske varar det för alltid. - Hur kan något så vanligt vara så tabubelagt? Strax innan jag fyllde 17 fick jag diagnoserna kronisk depression och ångest. Något jag brottas med dagligen. Jag har ett stort socialt umgänge, av dessa kan man på två händer räkna dem som vet. Min familj, mina närmsta vänner. Varför? Rädslan för att bli utdömd, att folk ska titta snett, att de ska vända ryggen till "psykfallet". Att ha ont i själen är inte okej. Fy fy och hysch hysch. Att drabbas av diabetes accepterar samhället, det är ju fullt normalt, men är man deprimerad, ja då jävlar är man sjuk i huvudet. Den här bloggen bestämde jag mig för att starta en dag när jag var extra trött på denna tabu. 1 av 5 lider av det, ändå känner sig de drabbade sig ensammast i hela världen, för inte en jävel vågar berätta om det. Här kommer jag anonymt att berätta om mina tankar och erfarenheter. Det är ingen tyck-synd-om-mig-blogg, det är en blogg vars syfte är att trösta, stötta, få dig att känna dig mindre ensam.

RSS 2.0