sömnlös natt.

En propavan och två imovane och jag är fortfarande vaken. Vad är det för jävla fel på mig? Ska jag inte ens få sova med så tunga preparat?
Överväger att hålla mig vaken och sedan när solens första strålar kommer ge mig ut och springa. Kvart i sju går bussen ner till tåget så nog borde jag hinna innan dess?


Kommentarer
Grey

Låter som om du kommer få en väldigt jobbig dag imorgon om du håller dig vaken hela natten. Hoppas du lyckas somna en sväng.

Svar: Jag lyckades faktiskt somna och har minst fått 3 h sömn :) just nu känner jag mig pigg, får väl sova i egtermiddag om inte annat :)
vimotdem.blogg.se

2013-09-09 @ 02:42:26
URL: http://thegreyzone.blogg.se/
Anonym

Jag har också en sömnlös natt.. Längtar efter starkare tabletter..

Svar: Usch, stackare :/ ja jag med.. kram
vimotdem.blogg.se

2013-09-09 @ 04:11:40
Grey

Det var ju trevligt att höra att du lyckades. Hoppas att dagen går bra :)

Svar: tack :) jag har haft en rätt bra dag faktiskt :D
vimotdem.blogg.se

2013-09-09 @ 07:55:03
URL: http://thegreyzone.blogg.se/
Erika

Jag tar också Propavan och Imovane fast bara en åt gången, visste inte ens att man får ta dem ihop..
Zolpidem är bra, fast du kanske redan testat den =)

Svar: Ska jag vara ärlig vet jag inte om man får ta dem ihop, haha, men ingen har sagt något nån gång. Jag tror inte jag har provat zolpidem, men jag känner igen namnet :) tack för tipset, kram
vimotdem.blogg.se

2013-09-09 @ 16:03:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Att finnas utan att leva.

1 av 5 kommer någon gång under sitt liv att drabbas av en depression. Kanske bara tillfälligt. Kanske varar det för alltid. - Hur kan något så vanligt vara så tabubelagt? Strax innan jag fyllde 17 fick jag diagnoserna kronisk depression och ångest. Något jag brottas med dagligen. Jag har ett stort socialt umgänge, av dessa kan man på två händer räkna dem som vet. Min familj, mina närmsta vänner. Varför? Rädslan för att bli utdömd, att folk ska titta snett, att de ska vända ryggen till "psykfallet". Att ha ont i själen är inte okej. Fy fy och hysch hysch. Att drabbas av diabetes accepterar samhället, det är ju fullt normalt, men är man deprimerad, ja då jävlar är man sjuk i huvudet. Den här bloggen bestämde jag mig för att starta en dag när jag var extra trött på denna tabu. 1 av 5 lider av det, ändå känner sig de drabbade sig ensammast i hela världen, för inte en jävel vågar berätta om det. Här kommer jag anonymt att berätta om mina tankar och erfarenheter. Det är ingen tyck-synd-om-mig-blogg, det är en blogg vars syfte är att trösta, stötta, få dig att känna dig mindre ensam.

RSS 2.0