hela tiden.

Jag tänker på dig hela tiden. Precis hela jävla tiden.
När jag lyssnade på en gammal spellista på Spotify tidigare idag kom Johnossis "What's the point" fram. Minns du den? Minns du när du sov över hos mina föräldrar och vi inte sov på hela natten för så fort den ena höll på att somna gapade den andra "whaaat's the point of doing anyting?"så högt det bara gick. Vi var Imovanelulliga båda två. Hur många gånger har vi inte sovit ihop Imovanelulliga?
Jag glömmer av vad som hänt. När det händer något eller jag råkar ut för något är min första spontana tanke att jag måste sms:a eller ringa dig och berätta. Som idag när en kund hos frisören hade rosa velourbyxor och supertuperat hår. Jag ville säga det till dig. Sedan får jag påminna mig om att det inte är lönt att ringa eller sms:a. För det är ingen som kommer svara.


Kommentarer
Marysia

Är det en föredetta vän inlägget handlar om? Känner precis samma för en tjejkompis som själv aldrig hör av sig. Kram till dig

Svar: ja :/ tråkigt när man behöver känna så, kram
vimotdem.blogg.se

2013-08-23 @ 13:09:22
URL: http://marysias.blogg.se
Marysia

Eller hur;( Kram

Svar: kram <3
vimotdem.blogg.se

2013-09-06 @ 21:51:03
URL: http://marysias.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Att finnas utan att leva.

1 av 5 kommer någon gång under sitt liv att drabbas av en depression. Kanske bara tillfälligt. Kanske varar det för alltid. - Hur kan något så vanligt vara så tabubelagt? Strax innan jag fyllde 17 fick jag diagnoserna kronisk depression och ångest. Något jag brottas med dagligen. Jag har ett stort socialt umgänge, av dessa kan man på två händer räkna dem som vet. Min familj, mina närmsta vänner. Varför? Rädslan för att bli utdömd, att folk ska titta snett, att de ska vända ryggen till "psykfallet". Att ha ont i själen är inte okej. Fy fy och hysch hysch. Att drabbas av diabetes accepterar samhället, det är ju fullt normalt, men är man deprimerad, ja då jävlar är man sjuk i huvudet. Den här bloggen bestämde jag mig för att starta en dag när jag var extra trött på denna tabu. 1 av 5 lider av det, ändå känner sig de drabbade sig ensammast i hela världen, för inte en jävel vågar berätta om det. Här kommer jag anonymt att berätta om mina tankar och erfarenheter. Det är ingen tyck-synd-om-mig-blogg, det är en blogg vars syfte är att trösta, stötta, få dig att känna dig mindre ensam.

RSS 2.0