ont.

Bläddrade runt lite i bloggen, glömmer så fort vad jag skriver, så vill ha lite koll.
Från 31 juli hittade jag den här meningen:
 
Tänker på henne. Har inte hört något från henne idag, hon har inte svarat på sms. Ber till gud att de bara tagit mobilen ifråm henne, att det inte har hänt något annat.
 
Det hade hänt något annat.


Kommentarer
Grey

Jag hoppas där finns någon hos dig nu som kan hjälpa dig hålla modet uppe så du orkar vara där för "henne" sen när hon vaknar. Hon kommer behöva dig mer än någonsin. Jag önskar er båda det allra bästa.

Kram

Svar: Tack så mycket för fina ord! Tack och lov har jag väldigt bra stöd av familj och vänner. Mina föräldrar har också känt henne lika länge som mig, så detta är jobbigt för oss alla :/
Kram på dig
vimotdem.blogg.se

2013-08-07 @ 20:10:13
URL: http://thegreyzone.blogg.se/
Emma

Det är kul att kolla tillbaka och se hur man mådde innan

Svar: Ja, det har du rätt i!Kram
vimotdem.blogg.se

2013-08-07 @ 20:25:22
URL: http://emmasjoblom.devote.se
Anonym

Jag tänker på er. Jag känner er inte men jag vet hur ont riktig smärta gör, tyvärr:'( Ta hand om dig!

Svar: Tack så mycket för fina ord,kram!
vimotdem.blogg.se

2013-08-08 @ 14:50:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Att finnas utan att leva.

1 av 5 kommer någon gång under sitt liv att drabbas av en depression. Kanske bara tillfälligt. Kanske varar det för alltid. - Hur kan något så vanligt vara så tabubelagt? Strax innan jag fyllde 17 fick jag diagnoserna kronisk depression och ångest. Något jag brottas med dagligen. Jag har ett stort socialt umgänge, av dessa kan man på två händer räkna dem som vet. Min familj, mina närmsta vänner. Varför? Rädslan för att bli utdömd, att folk ska titta snett, att de ska vända ryggen till "psykfallet". Att ha ont i själen är inte okej. Fy fy och hysch hysch. Att drabbas av diabetes accepterar samhället, det är ju fullt normalt, men är man deprimerad, ja då jävlar är man sjuk i huvudet. Den här bloggen bestämde jag mig för att starta en dag när jag var extra trött på denna tabu. 1 av 5 lider av det, ändå känner sig de drabbade sig ensammast i hela världen, för inte en jävel vågar berätta om det. Här kommer jag anonymt att berätta om mina tankar och erfarenheter. Det är ingen tyck-synd-om-mig-blogg, det är en blogg vars syfte är att trösta, stötta, få dig att känna dig mindre ensam.

RSS 2.0