10 fakta.

Kör en liten 10 fakta-lista här, så får ni se en lite bredare bild av lilla mig än bara mina deppiga texter och funderingar och istället en inblick i mitt liv utanför sjukdomarna. (Och okej, kanske för att jag har tråkigt och behöver tidsfördriv;))

1. Jag missbrukar godis och glass, äter det så gott som dagligen
2. Jag kan inte sova med täcket fastsatt under madrassen, det måste vara fritt så att jag kan sticka ut fötterna om jag vill
3. Jag läser väldigt mycket, böcker ger mig så mycket mer än film och tv
4. Jag är extremt livlig, hoppar och studsar och far runt
5. Jag älskar deckare och kriminalromaner
6. Jag kan vara rätt spontan och impulsiv, på gott och ont
7. Jag hatar svamp och kokta ägg
8. Ju äldre jag blivit, desto mer har jag insett vilket materiellt bortskämt barn jag varit
9. Jag hatar att förlora, det spelar ingen roll om det så bara är i minigolf
10. Jag scannar av alla människor jag möter, hur de ser ut, deras klädstil, ja allt


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Att finnas utan att leva.

1 av 5 kommer någon gång under sitt liv att drabbas av en depression. Kanske bara tillfälligt. Kanske varar det för alltid. - Hur kan något så vanligt vara så tabubelagt? Strax innan jag fyllde 17 fick jag diagnoserna kronisk depression och ångest. Något jag brottas med dagligen. Jag har ett stort socialt umgänge, av dessa kan man på två händer räkna dem som vet. Min familj, mina närmsta vänner. Varför? Rädslan för att bli utdömd, att folk ska titta snett, att de ska vända ryggen till "psykfallet". Att ha ont i själen är inte okej. Fy fy och hysch hysch. Att drabbas av diabetes accepterar samhället, det är ju fullt normalt, men är man deprimerad, ja då jävlar är man sjuk i huvudet. Den här bloggen bestämde jag mig för att starta en dag när jag var extra trött på denna tabu. 1 av 5 lider av det, ändå känner sig de drabbade sig ensammast i hela världen, för inte en jävel vågar berätta om det. Här kommer jag anonymt att berätta om mina tankar och erfarenheter. Det är ingen tyck-synd-om-mig-blogg, det är en blogg vars syfte är att trösta, stötta, få dig att känna dig mindre ensam.

RSS 2.0