sol.

Står och väntar på tåget.  Det är soligt och doftar rosor i luften. Blinkar gång på gång bakom solglasögonen. Envisa tårar. Jag får en impuls att hoppa ner på perrongen framför pågatåget som just rullar in. Skulle aldrig göra det. Det gör så ont i hjärtat idag. 
 
Ska möta upp två kompisar i stan. Vi ska äta thaimat och mysa. Jag vill bara hem och dra täcket över huvudet. De vet att jag har en dålig dag.  De vill göra min kväll bättre.


Kommentarer
Anonym

Bor du också i Skåne?

Svar: ja
vimotdem.blogg.se

2013-07-18 @ 21:10:02
Grey

Den där impulsen har jag också haft alldeles för många gånger. Även när jag stått vid sidan av vägen. 3 små steg sen är det över. Jag står fortfarande där och vågar inte ta stegen. Kanske är det en bra sak.

Svar: ja, man vet inte om man ska ta det som positivt eller negativt. Det är ju negativt att ens få såna impulser, men bra att man inte gör det. Någonstans måste det ju vara bra? Kram
vimotdem.blogg.se

2013-07-19 @ 04:11:01
Grey

Jo, det är nog bra att man lyckas hålla tillbaks så pass att man inte tar det sista steget. På något vis vill jag tro att det betyder att mitt undermedvetna fortfarande har hopp kvar om livet och att det en dag kan bli bra igen.

Svar: precis, kloka ord! jag har också tänkt att det är så det är, att man trots allt ändå inte vill ge upp!
vimotdem.blogg.se

2013-07-20 @ 12:25:46
alma

besök gärna vår blogg :)

2013-07-27 @ 20:17:40
URL: http://altee.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Att finnas utan att leva.

1 av 5 kommer någon gång under sitt liv att drabbas av en depression. Kanske bara tillfälligt. Kanske varar det för alltid. - Hur kan något så vanligt vara så tabubelagt? Strax innan jag fyllde 17 fick jag diagnoserna kronisk depression och ångest. Något jag brottas med dagligen. Jag har ett stort socialt umgänge, av dessa kan man på två händer räkna dem som vet. Min familj, mina närmsta vänner. Varför? Rädslan för att bli utdömd, att folk ska titta snett, att de ska vända ryggen till "psykfallet". Att ha ont i själen är inte okej. Fy fy och hysch hysch. Att drabbas av diabetes accepterar samhället, det är ju fullt normalt, men är man deprimerad, ja då jävlar är man sjuk i huvudet. Den här bloggen bestämde jag mig för att starta en dag när jag var extra trött på denna tabu. 1 av 5 lider av det, ändå känner sig de drabbade sig ensammast i hela världen, för inte en jävel vågar berätta om det. Här kommer jag anonymt att berätta om mina tankar och erfarenheter. Det är ingen tyck-synd-om-mig-blogg, det är en blogg vars syfte är att trösta, stötta, få dig att känna dig mindre ensam.

RSS 2.0