darr.

Försöker med mina darriga och ostadiga fingrar att blogga från mobilen. Det blir fel. Jag får radera. Börjar om. Fel igen. Mellan orden trycker jag in popcorn och Riesen-chocklad i munnen. Händerna skakar så att jag knappt får grepp om godiset. Får skylla mig själv. Har inte orkat äta ordentligt så blodsockret är nånstans nere vid fotknölarna. Försöker reparera kroppen med socker. Med godis. 
Kom ut till mamma och pappa i förmiddags. Har sedan dess inte gjort mycket vettigt. Halvsovit och drömt konstiga drömmar. Gråtit. Blivit kramad. Mamma och pappa nära, hela tiden. Bekymrade. 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Att finnas utan att leva.

1 av 5 kommer någon gång under sitt liv att drabbas av en depression. Kanske bara tillfälligt. Kanske varar det för alltid. - Hur kan något så vanligt vara så tabubelagt? Strax innan jag fyllde 17 fick jag diagnoserna kronisk depression och ångest. Något jag brottas med dagligen. Jag har ett stort socialt umgänge, av dessa kan man på två händer räkna dem som vet. Min familj, mina närmsta vänner. Varför? Rädslan för att bli utdömd, att folk ska titta snett, att de ska vända ryggen till "psykfallet". Att ha ont i själen är inte okej. Fy fy och hysch hysch. Att drabbas av diabetes accepterar samhället, det är ju fullt normalt, men är man deprimerad, ja då jävlar är man sjuk i huvudet. Den här bloggen bestämde jag mig för att starta en dag när jag var extra trött på denna tabu. 1 av 5 lider av det, ändå känner sig de drabbade sig ensammast i hela världen, för inte en jävel vågar berätta om det. Här kommer jag anonymt att berätta om mina tankar och erfarenheter. Det är ingen tyck-synd-om-mig-blogg, det är en blogg vars syfte är att trösta, stötta, få dig att känna dig mindre ensam.

RSS 2.0