fantastiska.

Jag vill bara säga till er att ni är helt fantastiska.
När jag la ut bilden på mitt ansikte igår var jag beredd på att en drös av negativa kommentarer skulle trilla in. Fakta är att jag inte fått en enda. Istället har ni kommit med tips och råd. Stöttat och peppat. Ni har påpekat sådant ni tycker är vackert i mitt ansikte, sådant som jag själv inte ser.
När jag ser bilden ser jag bara acnen, den hemska och fula acnen. Ni berättar att ni ser vackra ögon, fina drag och långa ögonfransar. Tack. Tack för att ni lägger märke till det jag själv inte ser.
Ni är så fina allihop ♥♡


Kommentarer
Grey

Jag är glad att så många valde att kommentera och berätta hur verkligt vacker du är. Ibland är det väldigt svårt att se sånt själv, ännu mer när man inte mår bra.

Kramar

Svar: Ja, jag är också glad, trodde aldrig jag skulle få så fin respons på det inlägget! Kram
vimotdem.blogg.se

2013-08-15 @ 01:37:51
URL: http://thegreyzone.blogg.se/
Michaela

<3

Svar: Kram <3
vimotdem.blogg.se

2013-08-15 @ 22:21:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Att finnas utan att leva.

1 av 5 kommer någon gång under sitt liv att drabbas av en depression. Kanske bara tillfälligt. Kanske varar det för alltid. - Hur kan något så vanligt vara så tabubelagt? Strax innan jag fyllde 17 fick jag diagnoserna kronisk depression och ångest. Något jag brottas med dagligen. Jag har ett stort socialt umgänge, av dessa kan man på två händer räkna dem som vet. Min familj, mina närmsta vänner. Varför? Rädslan för att bli utdömd, att folk ska titta snett, att de ska vända ryggen till "psykfallet". Att ha ont i själen är inte okej. Fy fy och hysch hysch. Att drabbas av diabetes accepterar samhället, det är ju fullt normalt, men är man deprimerad, ja då jävlar är man sjuk i huvudet. Den här bloggen bestämde jag mig för att starta en dag när jag var extra trött på denna tabu. 1 av 5 lider av det, ändå känner sig de drabbade sig ensammast i hela världen, för inte en jävel vågar berätta om det. Här kommer jag anonymt att berätta om mina tankar och erfarenheter. Det är ingen tyck-synd-om-mig-blogg, det är en blogg vars syfte är att trösta, stötta, få dig att känna dig mindre ensam.

RSS 2.0